Du bist noch einen Tag lang ein Schmuggler

30 de Setembre
2023

ESDEVE- NIMENT


30 DE
SeTembrE 2023 

Els contrabandistes tornen a les fronteres d’Andorra! Uneix-te a nosaltres a La Contrabandistes Gravel i converteix-te en contrabandista per un dia. La Contrabandistes és una celebració de ciclisme de gravel que dura tot el cap de setmana, una ruta llegendària amb 3 segments cronometrats i paisatges espectaculars que et faran bavejar. Parades de menjar deliciós, música i un lloc acollidor per descansar i unir-se amb altres contrabandistes afins. És una experiència inoblidable tant per a contrabandistes competitius com per a aventurers a la recerca d’un viatge únic. 

REPTES PER "EQUIPS"

REPTES PER "EQUIPS"

A tots els contrabandistes aventurers us esperen molts reptes durant el viatge. Els reptes requereixen habilitats diferents: tècniques, creatives, de força i de coneixement. T'animem que t'apuntis amb els teus companys i afronteu aquests reptes junts per tenir més possibilitats de passar el control de la Guàrdia Civil i arribar a la vostra destinació final. També pots fer-ho pel teu compte o unir-te a algú a la sortida per fer-ho junts.

COMPETICIÓ

COMPETICIÓ

Per a tots els contrabandistes competitius trobareu tres segments cronometrats per competir entre si. Seràs capaç de seguir el ritme del cap contrabandista CV?

Els més ràpids rebran premis.

LA RUTA


AUTO naveGACIÓ 

La ruta no és només una prova d’habilitat física, sinó també un viatge a través de la història, ja que segueix els passos dels contrabandistes que abans feien servir aquest camí per transportar mercaderies a través de la frontera sense ser detectats. Avui, la ruta és un recordatori del patrimoni cultural ric de la regió i un testimoni de l’enginy i la inventiva dels contrabandistes que van arriscar les seves vides per guanyar-se la vida.

3 Trams cronometrats entre 3 y 7km, tots en pujada. 

4 Zones d’Avituallaments de menjar local a Tirvia, parades de menjar o cafè a Os de Civis, Tor i després d‘ alguns segments cronometrats.

QUè
INCLOU?

  • Zones d’avituallaments
  • Música & DJ
  • Reptes divertits
  • Fotos del esdeveniment
  • Suport mecànic
  • Obsequis dels nostres patrocinadors
  • Impost mediambiental
  • Sorteos

PROGRAMA


ACOMPanyA'NS A TOteS leS ACTIVItAtS  

Setembre

29

DIVENDRES

17h – 19h Recollida de dorsals

19h Xerrada sobre gravel amb Carlos Verona i amics

Setembre

30

DISSABTE

8h Recollida de dorsals

9am Inici La Contrabandistes

5:30pm Tall horari La Contrabandistes

6pm Música & DJ

Octubre

1

DIUMENGE

10am Desafiament cronoescalada

12am Cerimònia de tancament


BICIS

Creiem que una bicicleta de gravel és la bicicleta perfecta per a tots els contrabandistes, però una bicicleta MTB o e-bike pot ser també una gran elecció.

GRAVEL

Es recomanen cobertes de 40 - 45 mm i tubeless

mtb

BTT

Es recomanen cobertes de cross country de rodadura ràpida

EBIKE

Possibilitat de recarregar als pobles de Tirvia i Tor

NECESSITES UNA BICICLETA DE LLOGUER?

PIC NEGRE OFEREIX UN 20% DE DESCOMPTE PER A TOTS ELS PARTICIPANTS

SIGUES UN CONTRABANDISTA
PER UN DIA

Inscriu-te ara individualment o amb el teu equip i passa un cap de setmana inoblidable a Andorra!Tens preguntes?

FAQ

Hi ha moltes opcions amb diferents estàndards a Arinsal i els seus voltants.

Tindràs descomptes amb la teva inscripció a Xixerella Park per a apartaments i bungalows (15%) ia l’Hotel Sand Gothard situat directament a Arinsal (10%). Només heu d’esmentar que sou participants de La Contrabandistes en fer la vostra reserva.

Per a tots aquells que planegin allotjar-se a la seva furgoneta o tenda de campanya, el càmping més proper el trobaran a Xixerella Park.

És una carrera si tu vols que ho sigui. Tindrem 3 segments cronometrats entre 3 i 7km. Per a alguns serà l’última prova abans dels Campionats del Món de Gravel de la setmana següent, d’altres simplement venen a gaudir del que ofereix l’esdeveniment fora de les curses. 

Andorra ofereix impressionants paisatges i camins per rodar sobre pistes de gravel, té una gran infraestructura i és una gran oportunitat perquè els nostres amics ciclistes professionals amb seu a Andorra s‘uneixin a un divertit esdeveniment de final de temporada.

Per a la majoria dels viatgers internacionals, l’aeroport de Barcelona és probablement la millor opció. Des d’allà és fàcil agafar un autobús i anar directament a Andorra. També Toulouse o Girona poden ser una opció.

Col·laboradors

Supporters

ESTIGUES ATENT A les últimes NOVETATS!